Yleistä

Lukadus Oy on toiminut vuodesta 2000 lähtien ja vuonna 2009 yhtiömuoto muuttui osakeyhtiöksi. Yritys toteuttaa fysioterapiapalveluja Oulussa ja sen ympäristökunnissa ja on erikoistunut lasten ja vauvojen kuntoutukseen ja terapiaan. Kaikki terapiat toteutetaan kotikäynteinä esim. kotona, päiväkodissa tai koulussa tai esim. julkisissa uimahalleissa ja muissa liikuntapaikoissa.

Olemme erikoistuneita kuntouttamaan lapsia ja vauvoja, joilla on neurologisen sairauden tai vamman aiheuttamia muutoksia lihasjänteydessä, asennonhallinnassa tai liikkumisessa yleensä. Fysioterapeuttimme ovat NDT/Bobath -terapeutteja, jonka ansiosta osaamme tarkastella lapsen ja vauvan kehitystä monelta eri kantilta. Motorisen kehityksen ja päivittäisen liikkumisen vahvuuksien ja haasteiden kartoittaminen, terapian suunnittelu ja terapian toteuttaminen tehdään jokaisen lapsen kohdalla yksilöllisesti perheen toiveiden ja tavoitteiden pohjalta. Tavoitteenamme on mahdollistaa ja edesauttaa lapsen oppimista leikin kautta. Motorisen oppimisen pulmien lisäksi huomioimme tarpeen mukaan terapiassa mm. näönkäytön ja havainnoinnin, aistien, kommunikoinnin sekä syömisen ja juomisen haasteet.

Suurin osa asiakkaistamme tulee erikoissairaanhoidon ja lääkinnällisen kuntoutuksen sektoreilta. Yhteistyökumppanit ovat Oulun Kaupungin sosiaali- ja terveystoimi, PPSHP/OYS, Kela ja vakuutusyhtiöt. Kun kysymyksessä on Kelan järjestämä ja rahoittama kuntoutus, näistä vaikeavammaisten avoterapiapalveluista kuntoutujan etuudet maksaa Kela.

Itsemaksaville asiakkaille tarjoamme erilaisia yksilöllisesti räätälöityjä lasten- ja vauvaterapiakokonaisuuksia kertakäynnistä pidempiin terapiasuhteisiin. Lukadus tarjoaa lisäksi yksilöllisesti räätälöityjä koulutus- ja konsultointipalveluita tykätyn NDT/Bobath senior tutor Kaija Niemen toteuttamana. Lukadus Oy panostaa ammattitaidon kehittämiseen säännöllisellä, monipuolisella kouluttautumisella sekä työnohjauksella.

Physiotherapy may be practiced in English. Fysioterapia voidaan toteuttaa englanniksi.

Löydät meidät myös facebookista!
We are also on facebook!